Ja, ik wil mijn huis verkopen!

In een woningmarkt die continu in ontwikkeling is, wil je natuurlijk zo goed mogelijk worden geholpen. Met kennis van zaken en een bewezen track record qua verkoop zorgen wij voor een geruststellende ervaring. 

Vlot en vakkundig

Als je kiest voor Damdrecht, dan kies je voor een makelaar met passie! Wij zijn zakelijk waar nodig, maar houden juist zo van ons vak vanwege het persoonlijke contact. Dat begint natuurlijk met een kennismaking en/of een vrijblijvende waardebepaling.

3

Zo doen we dat bij Damdrecht Makelaars

Heb je een klik met ons? Dan kunnen we het gaan hebben over de verkoopstrategie. Een bord op je raam vinden wij persoonlijk niet genoeg. Bij Damdrecht doen we veel met social media om een zo groot mogelijk publiek te bereiken.

Via kanalen als Facebook en Instagram brengen we jouw woning onder de aandacht. Je kunt ons helpen door jouw woning rechtstreeks vanaf de aanbodpagina op de site te delen met jouw persoonlijke sociale netwerk. Verder hebben wij ook ‘offline’ een behoorlijk netwerk van woningzoekenden. 

Dit kan je alvast zelf (laten) doen

OPRUIMEN

Een netjes opgeruimd huis is het halve werk. Gooi rommel (vanzelfsprekend) weg! Ga er voor de zekerheid van uit dat bij een bezichtiging ook in opbergruimtes wordt gekeken. Haal ‘prullaria’ eventueel tijdelijk uit je huis.

SCHOONMAKEN

Iedereen voelt zich beter in een schoon en fris huis. Dus graag op zijn minst even stofzuigen en overal een doekje over. Zorg voor een leeg aanrecht en laat je keuken, badkamer en toilet shinen.

HUISDIEREN

Wij kunnen het ons voorstellen dat je huisdieren je lief zijn, maar het is beter als ze tijdens een bezichtiging even ergens anders zijn, of in elk geval uit het zicht. Dat geldt ook voor etensbakjes, kattenbakken, speeltjes, etc.

HELP, MIJN MAN IS..

Pak je workmate er maar bij en laat je van je beste kant zien. Nu is het echt de hoogste tijd om die ene schroef eens vast te draaien of die lekkende kraan te fixen. Dit kan jij!

STYLING

Onze stylist wonen kan je helpen om jouw woning verkoopklaar te maken. Wil je weten hoe ze dat doet? Houd onze blog in de gaten!