Wij zijn Damdrecht Makelaars. Maak kennis met ons team!

Carolien

Carolien Koster

MAKELAAR

Carolien Koster is een vertrouwd gezicht in Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht e.o., waar zij al meer dan tien jaar actief is als zelfstandig makelaar. Als mede-oprichter van Damdrecht steekt ze haar passie voor het vak niet onder stoelen of banken. Carolien is een enthousiaste makelaar met perfecte kennis van zaken. Zij staat voor een persoonlijke aanpak.

06 – 20 50 00 30
carolien@damdrecht.nl

Stefan Braber

MAKELAAR & TAXATEUR

Mede-oprichter van Damdrecht, Stefan Braber, is naast zelfstandig makelaar in de Drechtsteden ook beëdigd taxateur. Stefan kenmerkt zich door zijn open communicatie en professionele houding in het gehele aan- en verkoopproces. Hij staat bekend als nauwkeurig, zeer betrokken en resultaatgericht.

06 – 51 40 17 87
stefan@damdrecht.nl

Stefan
Ferry

Ferry Spoormaker

MAKELAAR

Ferry Spoormaker is als zelfstandig makelaar in de regio Ridderkerk een bekend gezicht. Kopers en verkopers vertrouwen al jaren op zijn ervaring in en kennis van de regionale woningmarkt. Ferry biedt professionele begeleiding bij de aan- en verkoop van woningen. Met grote regelmaat zorgt hij ervoor dat bieders kopers worden.

06 – 23 75 95 05
ferry@damdrecht.nl

Ingrid Koster

OFFICE EXECUTIVE

Ingrid Koster assisteerde jarenlang managers en teams in o.a. het onderwijs en bij detacheringsbureaus, maar haar hart bleek toch in de makelaardij te liggen. Zij is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in onze vestiging Rijsoord, plant de afspraken voor de makelaars en staat kopers en verkopers graag telefonisch te woord.

088 – 520 5000
ingrid@damdrecht.nl

Ingrid

Kitty Spoormaker

STYLIST WONEN

Kitty Spoormaker maakt ons team compleet. Als ervaren stylist zorgt zij ervoor dat woningen er tip en top uitzien voor verkoop. Alles voor de beste presentatie van een woning! Kitty staat bekend als creatief en vindingrijk.

088 – 520 5000