Drie bekende makelaars in de Drechtsteden en Ridderkerk e.o. werken voortaan samen. Met meer dan tien jaar ervaring als zelfstandig makelaars hebben Carolien Koster, Stefan Braber en Ferry Spoormaker hun krachten in de woningmarkt gebundeld. “Het klinkt niet heel bescheiden, maar we zijn een gouden team”, zegt Koster over hun nieuwe samenwerking als Damdrecht Makelaars.

Koster, Braber en Spoormaker werkten al eerder samen bij andere kantoren in de regio en hebben altijd een klik gehad. “Het was een vurige wens van ons om samen en tegelijkertijd ook zelfstandig naar buiten te treden vanuit één makelaardij”, aldus Koster. “We hebben passie voor ons vak en een toekomstbestendige visie.”

Dankzij de samenwerking bedienen de drie een groter gebied dan voorheen: van de Drechtsteden tot aan Sliedrecht. De makelaars van Damdrecht zijn hier vertrouwde gezichten met lokale kennis van zaken. Vanwege de grootte van het gebied werken de makelaars en taxateur vanuit twee kantoren, in Ridderkerk-Rijsoord en Hardinxveld-Giessendam.

Direct in de opstartfase en nog zonder website werden de eerste woningen al verkocht. Voor de makelaars is dat boven verwachting. “Het voelt goed dat er zo veel vertrouwen in ons is. Dat merken we overal waar we komen en dat is veelzeggend”, besluit Koster.