Huizen worden steeds slimmer. Dat geldt ook voor de geselecteerde nieuwbouwwoningen van Heijmans in Dordrecht. Deze woningen worden standaard voorzien van het besturingssysteem SlimWonen. Daarmee heb je de mogelijkheid om van alles in je huis te bedienen en te monitoren: van verlichting en zonwering tot beveiliging. Ook als je niet thuis bent. Het systeem is eenvoudig te bedienen met schakelaars aan de wand, maar ook met je mobieltje via de app.

SlimWonen maakt jouw huis interactief met oplossingen op het gebied van comfort, sfeer, gemak en veiligheid. Je bepaalt zelf welke functies je gebruikt en hoe vaak. Zo kun je bijvoorbeeld dagelijks je energieverbruik checken, terwijl je een tijdklok of scène maar één keer instelt.

De producten van SlimWonen zijn direct bij oplevering beschikbaar.

STANDAARD BASISFUNCTIES

– ‘Huis-verlaten’ schakelaar | Eenvoudig in- en uitschakelen
– Vaste lichtpunten gekoppeld | Per punt los bedienbaar
– Wandcontactdozen gekoppeld | Ook via app te bedienen
– Rookmelders gekoppeld | Licht automatisch aan bij alarm
– Energiemonitor in meterkast | Inzicht in verbruik
– Instellingen eenvoudig via app | Tijdklokken, sfeerscenes, etc.

Naast de basisinstallatie zijn er diverse uitbreidingsmogelijkheden. Zoals elektrische zonwering, automatische gordijnen of het gebruik van dimmers. Een ander voorbeeld is deurcommunicatie. Hiermee weet je wie er voor de deur staat, zonder de voordeur te hoeven openen. Met behulp van een camera, microfoon en speaker kan je – ook als het buiten donker is – zien wie er aanbelt en met de persoon praten.

Meer informatie over SlimWonen in jouw (toekomstige) nieuwbouwwoning?

Bron: Heijmans N.V.