Bij Damdrecht Makelaars dragen we graag ons steentje bij aan de strijd tegen het coronavirus. Om uw en onze gezondheid zoveel mogelijk te waarborgen, nemen wij alle voorgeschreven procedures voor contactmomenten volledig in acht, in lijn met het overheidsbeleid in de periode van lockdown.

Contactmomenten

De maatregelen om zoveel mogelijk fysiek contact te mijden, blijven dus gehandhaafd. Onze kantoren in Ridderkerk-Rijsoord en Hardinxveld-Giessendam zijn derhalve gesloten voor bezoekers. Uitsluitend bij een dringende reden (en in overleg vooraf) staan wij bezoek aan ons kantoor toe. Telefonisch en per e-mail blijft Damdrecht Makelaars tijdens kantooruren bereikbaar.

Bij overige noodzakelijke contactmomenten, bijvoorbeeld bij een bezichtiging van een woning, worden alle mogelijke voorzorgsmaatregelen getroffen. Je wordt altijd vooraf geïnformeerd over de op dat moment geldende procedures.

Digitaal bezichtigen

Ook bieden wij momenteel digitale (eerste) bezichtigingen aan, indien een woning op grote dan wel overweldigende belangstelling kan rekenen. Je ontvangt vooraf een link waarop je kunt klikken om de bezichtiging (live) te volgen.

Voor vragen naar aanleiding van dit artikel kun je tijdens kantooruren contact met ons opnemen.