Nieuwbouwwoningen

In Nieuw Land van Valk in Dordrecht vind je comfortabele woningen en appartementen, van compact tot zeer royaal. Verschillende types nieuwbouw met veel extra’s.

Wonen in het Leerpark

Liv is de nieuwste toevoeging aan het Leerpark in Nieuw Land van Valk. In Liv, een modern appartementengebouw met vijf woonlagen, komen in totaal 51 woningen: 46 appartementen, vier maisonnettes en één atelierwoning.

De woningen worden aangeboden v.a. € 280.000,- v.o.n. 

******* binnenkort in verkoop ******

Interesse in Liv? Neem contact op met makelaar Carolien Koster.

Ontdek Liv!

De 51 nieuwbouwwoningen in Liv hebben één, twee of drie slaapkamers en variëren in grootte van ca. 55 tot 110 vierkante meter, met een enkele uitschieter van maar liefst 148 vierkante meter. Of je nu jong of oud(er) bent, alleen leeft, een gezin hebt of samenwoont, er is altijd wel een woning die bij je past.

Vanuit Liv geniet je van uitzicht op groen, zoals één van de binnentuinen of aangrenzende parken. Parkeren is mogelijk in de openbare ruimte en voor je fiets is er een fietsenstalling. Als je straks in Liv woont, bent je dus van alle gemakken voorzien en de omgeving waar je woont staat bovendien nooit stil.

Luchtfoto-leerpark-575x575-1

Locatie

Leerpark is een plek die je uitnodigt om naar buiten te gaan. Of het nu is om te ontspannen in een van de binnentuinen, boodschappen te doen bij de nabijgelegen supermarkt, of te genieten van buitenactiviteiten in het aangrenzende park.

Leerpark is onderdeel van Nieuw Land van Valk, een fijne buurt in Dordrecht met veel voorzieningen die het leven nog plezieriger maken. Met Dordrecht CS op vijf minuten afstand, de bruisende binnenstad binnen tien minuten fietsen en directe toegang tot de snelweg met de auto, is deze plek werkelijk ideaal gelegen.

Meer informatie over nieuwbouw? Neem contact op met makelaar Carolien Koster.

Interesse in nieuwbouw? Wij helpen je van a tot z!