Ja, ik wil een huis kopen!

Dan ben je niet de enige. Met de huidige krapte op de woningmarkt doe je er soms verstandig aan om snel te handelen en te beslissen, maar dat wil je natuurlijk wel goed doordacht kunnen doen. 

Wij helpen je van a tot z

Heb jij je droomhuis al gezien? Of kunnen we je helpen zoeken? Onze makelaars weten vaak als eerste wanneer een woning in verkoop komt. Bekijk hier ons actuele aanbod of neem direct contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Zo doen we dat bij Damdrecht Makelaars

Bij Damdrecht kies je voor een stukje zekerheid. Wij kennen de markt als geen ander, delen alle kennis over de woning met je, gaan met je mee bezichtigen – als je dat wilt – en voeren ook de onderhandelingen voor je. Zo weet de verkopende partij dat je echt serieus bent.

Wat dat betreft zijn wij er exclusief voor jou. We behartigen jouw belangen tijdens het gehele aankoopproces. Terwijl je je gevoel laat spreken, bekijken wij of alles wel in orde is en proberen we om jouw bod op een enthousiaste manier om te zetten in een geslaagde koop. Voor je het weet ben je dozen aan het inpakken!

Stappenplan voor slimme kopers

BUDGETTEREN

Het is goed om je financiële mogelijkheden te kennen. Als een huis drie ton kost, maar je kunt maar twee ton lenen, weet je in elk geval in welke prijscategorie je moet zoeken. Ook heb je vaak nog wat eigen geld nodig.

ZOEKEN

Zet je zoekvraag uit bij een aankoopmakelaar en speur zelf online naar voor jou geschikt aanbod. Je kunt ook een beetje brutaal zijn en een briefje door de bus doen bij het huis van je dromen. Je weet het tenslotte maar nooit.

BEZICHTIGEN

Bij een bezichtiging kijk je niet alleen of je bank wel in de woonkamer past. Soms moet je door dingen heen kijken, zoals ze dat noemen. Maak ook van de gelegenheid gebruik om kritische vragen te stellen aan de verkoper!

BIEDEN

Bieden op een huis bij krapte op de woningmarkt kan veel stress opleveren. Samen met jou bepalen wij het openingsbod. Schroom verder niet om je enthousiasme te tonen. Het is ook een kwestie van gunnen.

TEKENEN

Heb je het winnende bod uitgebracht? Gefeliciteerd! Dan is het tijd om de hele papierwinkel in orde te maken: je hypotheek te regelen en te tekenen bij de notaris voor overdracht. Laat de champagne maar aanrukken!